Ervaring met Neurofeedback bij Covid klachten

ERVARINg

Neurofeedback kan helpen bij Covid klachten

Heb jij last van restklachten na een coronabesmetting? Ben je sneller overprikkeld, blijvend vermoeid of heb je last van een vol gevoel in je hoofd? Neurofeedback kan hierbij helpen! We hebben meerdere cliënten met Covid klachten succesvol kunnen helpen. Hieronder lees je de ervaringen van Ingrid. 

Neurofeedback is een trainingsprogramma dat het adaptieve vermogen van het brein aanspreekt en het flexibeler en veerkrachtiger maakt. De training zorgt ervoor dat hersenen hun potentie beter kunnen benutten en helpt bij een breed scala aan brein gerelateerde klachten.

DE ERVARING VAN INGRID BIJ COVID KLACHTEN

Eind 2021 bleek ik besmet te zijn met Covid-19. Ik ben behoorlijk ziek geweest. Mijn conditie was enorm verslechterd, veel last van extreme vermoeidheid, overprikkeling, hoofdpijn en zogenaamde brainfog. Slechte concentratie, vergeetachtigheid, niet meer uit mijn woorden kunnen komen, en niet meer scherp en alert zijn. Alsof ik in een dikke mist verkeerde. Na 5 maanden ben ik begonnen met fysio, wat enorm helpt met mijn conditie, maar ben ik ook begonnen met Neurofeedbacksessies. Ik had verschillende onderzoeken gelezen uit Amerika waaruit bleek dat er veel positieve resultaten behaald konden worden. 

Omdat ik heel graag weer beter wil worden ben ik na een zoektocht uitgekomen bij Neurofeedbacktraining Ad Astra.  Na een uitgebreide intake heb ik inmiddels een paar sessies achter de rug. Tijdens een sessie zit ik in een fijne luie stoel, en kan me goed ontspannen. Ik merk nu al kleine sprongen vooruit. Ik raak nog wel snel overprikkeld, maar op mijn goede dagen merk ik dat ik me iets beter kan concentreren en tijdens gesprekken kom ik weer goed uit mijn woorden. De mist begint op te trekken en voel ik me weer iets meer alert. Ik kan me beter concentreren op de TV-serie die ik volg, en ik lees op mijn goede dagen ook weer boeken. Het slapen gaat ook iets beter. 

Ik ben nog lang niet de oude, maar het is heel fijn om te merken dat sinds ik de Neurofeedbacktrainingen ben gaan volgen er al zo snel resultaten, hoe klein ook, te merken zijn. Dat geeft hoop!

Ingrid - Covid klachten

Contact

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten, de tarieven of aanmelding van uw kind, kunt u dit formulier gebruiken of contact opnemen via neurofeedback@adastra.nl of 088 - 972 3773.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie  door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord